25. august 2010

Tryms rom

Dette rommet var før trehvitt og fungerte som bortstuingsplass. Et skikkelig mareritt. Da mi fant ut æ var gravid satte mi igang med oppussing. Taket blei malt hvitt, panelet i sovealkoven ble hvit og resten ble kledd med ferdigmalte hvite panelplater. På golvet la mi lyst teppe. Æ egentlig ikkje noe glad i vegg til vegg teppe, men følte dette blei best med tanke på ein liten krabat som skal kose sæ og leke på rommet. Så altså veldig hvitt, men liker å ha basen hvit og heller sprite opp med fargerike møbler, leker etc.


Disse to bildene er kjøpt på fretex. Syns de var så søte- måtte bare ha de. Gamle barndomsminner strømmet på- litt nostalgi!!


Sovealkoven til Trym. Har sydd et lystett gardin av et gammel sengetøy (med et mørkt sengeteppe inni) og klyppet ut tekst i gamle stoffrester; Her sover Trymelym.


Denne kassen fant æ i hagen til mamma& pappa. Passer fint til å ha litt leker og bøker i. Apekatten æ pappaen til Trym sin gamle bamse!! Digger gamle leker og når ting har en historie!!

Vimpler æ jo sånn i skuddet for tida. Disse har jeg sydd av gamle stoffrester fra stoff og stil!!
Disse koffertene bruker vi når Trym skal med på tur. Her har han plass til favorittlekene sine& litt proviant!!

Kusina mi, Helene, æ bare såå super kreativ og flink til å lage ting og tang. Æ ikkje denne uroen bare heilt fantastisk?? Fikk den av mamma til jul- kjøpt på julemarked på Bestas Hus. Lå selv på sykehuset og fekke minsten når julemarkedet var. Blei så glad når æ åpna denne pakken på julaften. Var jo egentlig tiltenkt Lillemann, men var nok mæ som blei gladest! :0)

Barnerommet ble pusset opp helt hvitt, derfor måtte det sprites opp med litt fargeklatter. Mi falt pladask for denne grønne sjiraffen som er kjøpt på en gul knapp i Bergen. Litt dyr (bokstavelig talt!), men såå absolutt verdt pengene!!

En gammel kake boks æ har fått av mamma gjør seg bra på toppen av kommoden. Leken på toppen er for tiden favorittleken til minsten. Trykker du inn bunnen beveger vingene seg- spennende!!!

Digger denne stigen! Hadde finne den perfekte stigen til barnerommet på en interiørbutikk, men lommeboka var mer eller mindre tom. Så klagde æ min arme nød til pappa og tegna og forklarte hvordan den fantastiske stigen så ut.... Pappa æ ein mester på snekring!! Så på et blunk stod pappa med stigen på døra!! Lykke på jord!! Stigen var først hvit og ble brukt på vårt soverom til å henge klær på, men nå er den turkis og blir brukt på barnerommet til Lillemann sine tøffeste klær!! En smule fan av småfolk!! :0)

Junior har fått en mini gyngestol- ikke lenge før den kan taes i bruk!!

Disse boksene kjøpte jeg på loppemarked. Bruker de som oppbevaring til stellekrem, termometer etc. Stellebordet æ nemlig på barnerommet. Da æ det greitt å få gjemt tingene litt unna...


2 kommentarer:

  1. Herlig innlegg!! Du er så kreativ!! :)
    Digger stilen!

    SvarSlett
  2. ELSKER barnerommet ditt, Sissel! Trymmelymmen er heldig, gitt (og fantastisk søt!)!!

    SvarSlett