22. september 2010

Et lite, men stort loppefunn

Hei jenter :) 

DA har æ endeli teen foran mæ, bildene klare og kvelden aleine. Nå har æ enda ei gang kikka gjennom innleggene her - og fytti grisen så mye flott dere har. Liva du gjør jo de utroligste loppefunn - lyser jo grønn av misunnelse her. Og Sissel du er jo så utrolig driftig med det eine prosjektet etter det andre. FOR noen hjem :) Synes det er utrolig moro med denne bloggen. Men var jo nettopp derfor æ måtte dra mæ i øran og få posta noe a det æ drive på med her hjemme. Har jo stort sett ikkje noe ferdig enda (rart det derre), men det går nå framover litt etter litt. Synes i alle fall det gir sjelefred å pusle rundt med sånne prosjekt. Kos dere :) 


Her er skapet æ klarte å kapre med mæ hjem fra mitt første ordentlige loppis i sommer-470kr. Var egentlig aldri usikker - likte det med en gang. Prisen va jo nokså stiv, men hadde lenge sett på nye slike "vitrine - type - skap" og da er en fort oppi tusenlappen. Så alt i alt va det et kupp for mæ ;) 
Skapet va egentlig i nokså god stand. Det eneste som måtte fikses var en skade i den ene sida. Der var treet veldig hakkete. Æ pussa og sparkla nokså lenge, men syntes de første strøkene ga et hint om hva dette kan forvandles til. Det er utrolig hva en boks hvitmaling kan gjør med herlige altoppslukende detaljer...


 


 
Æ har nå malt skapet en 3-4 ganger og er egentlig førnøyd med utsiden. Æ legger ikkje ut bilder av det enda, for æ æ nemli ikkje ferdig med innsida. Der har æ rett og slett ikkje bestemt mæ for om æ ska male i pastellfarge, bruke stoff eller tapetsere. Dere får en oppdatering når æ klare å velge :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar