22. september 2010

Grønt er skjønt!!

Har vært på jakt etter gammel skyveseng til Trym ei stund. Var innom Svein i bakgården (han har en bakgård full av lopper!!) og vips der var senga! Fekk senga for 300 kr og synes det var et kupp! Den var opprinnelig hvit. Nå har den fått et strøk med mint grønn. Æ super fornøyd med resultatet! Minsten kan forløpig ikkje sove i den, så den funker som kosekrok til lesestundene! Senga æ sprita opp med litt egensydde puter!!

Og har jo ett prosjekt gående med stoler til kjøkkenet. Og i bakgården til Svein dukka stol nr 2 opp. Kun 50 kr!!!!!!!!

Med ett par strøk med mint grønn ble den en fin match til den turkise stolen!!

Kjøkkenet er nå blitt favoritt oppholdsrommet! Fra å ha hatt et avlangt stort kjøkkenbord i brun furu med fire like stoler, har det nå fått ny giv med det runde hvite spisebordet og de to gamle stolene i henholdsvis grønn og blå. Spisebordet er arvet fra svigers. Det var opprinnelig brunt. Utrolig koselig å sitte med rundt bord. Minsten har fått kongeplass i tripp trappen og storkoser seg med full oversikt rundt middagsbordet!!
Endelig er høsten kommet og tida for peiskos er kommet! Peisen på kjøkkenet er pyntet med gamle kopper kjøpt på loppemarked- alle forskjellige!


Ja favoritt fargen min æ grønn!! :0) Så da blei denne hylla også malt i den fargen for å matche resten av kjøkkenet. Noen loppefunn å skimte i hylla mikset med nye ting. Bilderammen er kjøpt på loppis og malt turkis.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar