18. januar 2012

"Ny"malt stue

Digga innlegget ditt, Bente, om opprydding pc. Det minna mæ på at æ har noen bilder på vent sjøl.. I fjor sommer ble stua vår malt. Hadde drømt om det i lang tid. Men så sko mi ei uke på ferie på seinsommeren og hva passa vel bedre da enn å få noen til å male stua mens mi var borte??? Mannen blei overbevist om at det var ein god ide og da var det jo bare å gi gass før han kunne komme til og ombestemme sæ!!!!Sånn så det ut før;Fargene på veggene var beige. Tapeten sandfarga/beige... Tapeten var også både slitt og misfarga av sollyset.. Ikkje heilt min smak angående farger, men har klart å leve med det... såvidt.....


Men blei stua malt kvit;

Plutselig slapper æ mye bedre av i stua. Den er blitt så harmonisk med den kvite bakgrunnen og heller fine fargeinnslag på småmøbler og nips... Synes det store bildet kommer mye mere til sin rett nå. Det samme gjør stolene i de ulike fargene. Med andre ord; super fornøyd med resultatet!!1 kommentar:

  1. Det er SÅ kult med før og etter bilder, når forskjellen blir så tydelig som stua di Sissel. Helt enig i at det er " lettere" og mer behagelig. Rett og slett dritfint... Og du vet jo hva jeg synes om kjøkkenmaskinen din "grønn-av-misunnelse" :) :)

    SvarSlett