8. mai 2012

Ein uforbeholden tilståelse.......

Ja æ har dårlig samvittighet... Har vært på loppemarked uten dere, Bente& Liva... Men kan love dere at det var helt tilfeldig og ikkje planen... Et svakt rykte om loppis søndag i Holum kl 10, gjorde at æ satte mæ i bilen og gjekk på leiting... Men fant ingen loppemarked noen steder... Litt slukøret vendte æ nesa heimover, men så så æ noen hvite lapper som var hengt opp.. Loppemarked på Bjørkenes Gård kl 11.. Ringte opplysninga, men de kunne ikkje hjelpe, så da var det bare og spørre sæ fram... Fant gården til slutt, men var altfor tidlig ute... Snakke med de som sko ha det, og forklarte æ trodde det var kl 10, og at tida begynte å løpe ut for mæ før neste ammerunde..... Sukk..... Og bare for å strø salt i såret jenter... Æ fekk lov til å se mæ om i låven og handle heilt aleine, før loppemarkedet åpna... Det æ jo dette æ har irritert mæ over sjøl, men fristelsen blei for stor.... Lover å være trofast heretter jenter.... Har vært på utkikk etter gammel skolepult lenge... Syns den var så fin akkurat sånn som den er, så den skal æ beholde slik... Pinnestolen derimot skal få ein pastell farge, kanskje rosa eller blå.... 
Fekk med mæ et lass av lopper.. Kunne gjerne kjøpt mere, men hadde ikkje plass i bilen... Og dessuten kom æ heim igjen med masse penger... Her var det billig billig... Noen ganger må man ha litt flaks!!!! 

2 kommentarer:

  1. DIN LURING!!!

    HAha ;) Fantastiske ting du har funnet!
    Den grønne lampa er hjertebank-materiale!! :)

    SvarSlett
  2. Åh du slette tid, hva skal en si til sånt? Hadde du måtte vende slukkøret hjem for det ikke var loppemarked, så kunne moralen vært at du burde tatt oss med... Men det gikk så absolutt ikke sånn. Ut fa hva du fant så ser det jo ut som du fortjener et eller annet. Det er jo FANTASTISKE kupp Svindland. Herliland. Lampa og pulten gjorde det for meg -sukk :)

    SvarSlett