13. september 2012

Hjemme hos: Sissel

Ja æ lever, Liva og Bente!! Etter sommermarkedet har tida blitt vidd til små og store prosjekter i heimen. Deilig med høst- pussletid!! Her kommer noen små glimt fra Trym sitt rom. Han vokser så altfor fort. Skyvesenga æ bytta ut med stor seng og der vugga hang i taket før, henger nå turn ringer!! 


Denne gamle senga fant æ på garasjeloftet til mamma og pappa- har valgt å beholde den akkurat sånn den var..Og retro sengetøyet klarte æ å få kjøpt av ei venninne som hadde dette på dyna ved overnattingsbesøk. Morsom historie!!! Turnringene æ til stor glede for den lille rakkeren- og perfekt uttrøttingsaktivitet før legging!!!! 

Syns disse rådyrene bare æ sååå ufattelige søte!! 


Ett gammelt teak møbel har fått nytt liv som bokhylle på barnerommet. Planen er å få hengt den opp på veggen, men enn så lenge hviler den på den gamle skolepulten... Lurer litt på om den skal pimpes opp med litt retro tapet... ?? Eller noe maling, men klare ikkje bestemme mæ. Syns den er så fin akkurat sånn den er au...  Den tapeten som skimtes på toppen av hylla æ favoritten om dagene, men den har æ ein plan for..Nytt innlegg kommer snart!!!! 


Noen av mine gamle barnebøker- nostalgi!!! 


Har laga mæ klesoppheng av en gammel vaskekost, litt husholdningshyssing og to skruer i taket. Nå får de kuleste plaggene til Trym henge framme!!! 4 kommentarer:

 1. Så fint barnerom :)
  Hadde vært en drøm å ha et slikt sengetøy ... !
  Slike rådyr må man bare smile av :)

  God helg !

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!!! Elsker rådyr :-) håper du ar hatt ei strålende helg!!!!

   Slett
 2. Så koselig! :)
  Kan tenke meg hvordan jeg hadde vært dersom jeg skulle overnatte hos noen som hadde hatt et fint retrosengetøy på dyna.... :)

  SvarSlett