8. oktober 2012

Hjemme hos Sissel: Nye lopper i stua

Sjøl om de fleste loppeskattene tar veien til Loppeløa om dagene, får noen lopper lov til å bli med heim au..I stua har ei nydelig trearma lampa fått plass. Syns den er såå fin og den gjør heile stua! Lampa er arvet av Bestemor til mannen. Den stod klar til å hives på søpla, men klarte å redde den!!! Hurra!!


Og har lenge planlagt ein bildevegg av gamle rammer med gamle familiebilder i stua. Endelig har de fått plass på godveggen i stua. Noen rammer æ malt gule og kvite. Resten er beholdt som de var!! Så nå æ søsken og foreldre til mæ og mannen på utstilling i stua ( håper dei ikkje har noe imot det.... )

 Og disse fine gamle glassene har blitt oppbevaring til fyrstikker og telys, som brukes daglig!!!!Ett herlig loppekupp!!!
Arva ett gammelt kaffiservise som har fått plass i glassskapet i stua. I bagrunnen skimtes ett gammelt bilde av mæ og nabogutten på tur med traktor.. ( Æ æ sjåføren..  )

Ha ei god uke!!!!!


4 kommentarer:

 1. LIKER en hel masse!!!
  Hm... Lurer på om bryggerikassa mi må få hjul på!? Det var fint med den kassa under bordet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy du likte det!! bordet gjorde sæ bedre med litt fyll under, siden mi ikkje har teppe... Mangler bare noen plonka puter nå.. Drømme-drømme!!!!

   Slett
 2. Finfin ny lampe - og flott å få opp de fine bildene på veggen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Digger gamle fotos- gode minner!!!!! God onsdag!!

   Slett