30. november 2012

Hjemme hos Sissel: Litt nytt på kjøkkenet

Loppejentene har tatt seg juleferie etter vellykket julemarked! Tusen takk til alle som kom! Det gav virkelig mersmak og mi kommer sterkt tilbake ut på nyåret ei eller anna gang... I mellomtida blir det tid til litt små prosjekter heime- og det æ riktig så fint det au!! 

Det beste (!) var når kjøleskapet gikk adundas, og det blei godkjent at et vakker pastell grønt Smeg kjøleskap kunne flytte inn hos oss!! Samtidig blei ett gammelt kjøkkenoverskap pusset opp- et herlig loppekupp fra Danmark! Det er malt med solgul inni og resten kvitt. Mannen felte inn 4 fine krydderskuffer- også loppekupp fra Danmark- disse har æ jakta leeenge.. Ellers har æ endelig finne kaffekopper på loppis og litt anna smådill som eggeglass ++ 

Ønsker med dette alle loppejenter følgere GOD HELG- nyt den fine førjulstida som æ i vente! Her æ julepynten henta ned fra loftet, så satser på litt julepynting i helga!!!

11 kommentarer:

 1. LITT nytt på kjøkkenet var vel kanskje en underdrivelse.... hehe. Du er heldig - og har fått det veldig veldig fint. Gleder m eg til å se det IRL i morra. Klemmer

  SvarSlett
 2. Å steike Svindland, her var det MYE fint. Likte veldig godt den solgule fargen ja. Men det er jo lite som kan konkurrere med Smegen. Grattis, det ser kfiiint ut. ( og FOR en handymann du har) klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!!! å sko æ gjort uten mr. Handy?? :-) sukk...

   Slett
 3. Flinke Sissel. Endelig er SMEG på plass. Dette ble knall bra

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra!! Drømt om smegen i fem år-endelig!!!!

   Slett
 4. Ååå! Herlig retroinspirasjon!!
  -digger fargene og mønstrene-

  SvarSlett
  Svar
  1. Åj så stas at du titter innom!! Æ æ ein stor fan av stilen DIN, og henter masse inspirasjon derfra!!! Lykke til videre med nettbutikk+++ God førjulstid!!!

   Slett
 5. Hei :-) Klarer dere å få tak i et skap med to dører uten vinduer? Gammelt.. Det trenger ikke være fin i fargen eller noe, jeg kan ta malekosten fatt :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!! Mi har ett skap inne, ganske likt som det å har pusset opp sjøl til Ola sitt rom,se blogginnlegg om blå skapdrøm, og se om et sånt skap kunne vært noe. D mi har æ ikkje pussa opp, så da må du ta malekosten fatt!!!!

   Slett
  2. Ja det hadde vært supert. Hvor høyt er det, og hvor mye koster det? Send meg en mail på maleneabu@hotmail.com :-)

   Slett