12. desember 2012

Hjemme hos Sissel: Retrotapet og litt julepynting


Endelig desember og juleforberedelser er godt i gang. For min del så blir det litt pynting, julegavehandling, men mest dilling i heimen med de små. Skulle gjerne lagt til vasking og bakst på lista, men dagene flyr avsted med to små i hus, og med litt småprosjeketer alla tapetsering, så må det gå på bekostning av noe- ønsker mæ derfor julenedvask og bakst til jul i år!!(synd svigermor og mamma ikkje følger bloggen og leser dette..)

Har fått med mæ litt herlig retrotapet fra Loppeløa. Ein turkis loppekrakk fra Danmark har fått nytt sete med tapeten. Og bokhylla til Trym i teak (Mammas gamle hybel møbel) har fått tapet på dørene foran. Har satt på noen kvite bein foreløpig, men lurer på å ta de av igjen og heller henge hylla rett på veggen... Hmmm

Ellers har julestjernene kommet opp i vinduene og juletreet blei faktisk pynta første helga i desember.. Elsker adventstida!! Det er da mi får nytt pynten mest, da juledagene er fylt med selskaper og mi æ stort sett på farten.. Da gjenstår det bare og ønske dere alle GOD JUL!!!


2 kommentarer:

 1. Så koselig dere har det. ( Jeg har helt glemt å si at før jeg visste hvem som bodde i huset deres har jeg alltid tenkt at der så så koselig ut når jeg kjørte forbi! :)
  Bokhylla var tøff med bein på, trodde det hadde vært andre bein på og at du bare hadde skifta dem ut...Men - kan også bli tøft på veggen. Valgets kvaler ...
  Fin adventstid til dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!!! Så hyggelig :-) elsker gamle hus, litt kalde, men sjel i vegger og tak!! Venter egentlig på at noen fine teak bein sko dukke opp- tror det hadde blitt finest, men lurer på om å henger den rett på veggen heller- inntil videre.. God helg, E!!!!

   Slett