6. april 2013

Loppesesongen er i gang!


Loppesesongen er i gang - endelig!
To av tre loppejenter var klare for å starte sesongen i Lyngdal i dag. Uttellingen på loppisen var vel heller laber, men bruktbutikkene i byen er det ikke noe å si på. Vi var veldig fornøyd med dagens fangst. Fikk blant annet med oss to fine kopper i  mint og fine retrokopper i gult og brunt. Og best av alt, tid til lapper, kaffe og skravling. Det hører jo med. Også var det koselig å se de vante folkene som vi treffer mer enn en gang i løpet av loppesesongen.
 
 
 
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Kjempekos å treffe dere - vi sees garantert fremover :)

  SvarSlett
 2. Hahaha... Vi sees! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du det gjør vi - helt 100% sikkert! ;)

   Slett
 3. Her kribler og klør det i kroppen, jeg MÅ komme meg på loppis snart! Herlige skatter dere har funnet:-) Og kopper i mint? Ohoi, de skulle jeg gjerne hatt klørne i (tipper mannen er uenig, han kommenterte den overfylte koppeskuffen vår på en særdeles negativ måte her om dagen, hehe)

  Klemmer til dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. haha, kjenner igjen det med litt oppgitt mann! ;)

   Slett
 4. Heisann!
  Det kribler og klør... er SÅ klar for nye lopper, men er ikkje nokon loppemarked i nærheiten heilt enda.... :o( Så må vente tolmodig... i mellomtida går jo det ann å stikke innom bruktbutikken for å stagge "suget" litt... ;o)

  Eg er fremdeles nesten uten stemme etter influensaen, begynner å bli grundig lei av å gå rundt å kviskre..... Håper det kjem seg snart, for til helga vert det jentehelg, og kva er vel jentehelg uten å kunne få prate!!!!!!???? ;o)

  fin, fin dag til deg!

  klem

  SvarSlett
 5. Prating må til på jentehelg! ;) God bedring, og god jakt når du kommer deg på loppis og bruktbutikk!

  SvarSlett