Loppeløa

LoPpelØa

Midt i Øyslebø sentrum *fnis*, like ved kirken, finner du LoPpeløa. Den ligger vegg-i-vegg med bensinstasjonen.

En gang i tiden har løa vært bolig. Farfaren til Liva, og Liva selv, er noen av de som har bodd her en gang i tiden. Dette gjør løa veldig spennende, for inne finnes det enda fargespor etter den gang da. 
Fasade mot bensinstasjonen


Ryddedag utenfor


Fasade mot kirken


Gangen


Og nå er det vi som har overtatt. Det er veldig sjarmerende å ha en løe. Vi kunne selvfølgelig ha pusset opp hele løa, slik at det var fremstod helt perfekt. Men det ønsket vi ikke. Det er en gammel bygning, og det ville vi at den skulle fortsette å være. Men vi har lagt til litt farge rundt forbi, og er veldig fornøyd med resultatet. 

Vi trives godt her, og forhåpentligvis klarer vi å videreformidle denne stemningen når du kommer innom. Etter hvert vil Verkstedet være åpent, og da er du hjertelig velkommen inn. Kanskje er du på jakt etter en loppe, eller kanskje du søker inspirasjon til din egen loppe, da kan det være at løa er stedet. 
Håper vi ses!4 kommentarer:

 1. For en fin blogg, og så flinke dere er! Her var det mye inspirasjon å finne. Og så er det jo litt gøy å se vante trakter på den store verdensveven;)

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk!!!!! Hvem der?? Ein marnardøl????

  SvarSlett
 3. Hei. Så spennende dette var da. Har dere åpent for salg? Så kanskje jeg kan komme og redde noen stakkars teakmøbler før noen maler på de. ;)

  SvarSlett
 4. Hei Mai.
  Enn så lenge så har vi bare markeder. Vi hadde et sommermarked, og neste marked blir "julemarked" 17.november. Jeg kan allerede nå si at vi har flere umalte teakmøbler som du gjerne må redde fra malekosten :) God jakt!

  SvarSlett